2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

tisdag 13 november 2012

PINGVINER & SÅNT

Vi håller på med 3:12-frågor, underprisöverlåtelser, separering av kapital, hur viktigt det är att när man sätter upp en ny struktur göra det med ett holdingbolag till driftbolaget, en skatteteknisk term under namnet Kattrumpa som är en väldigt klyftig grej för folk med kommersiella fastigheter som ska in i bolagssfären och lite andra såna prylar. Som man gör, ni vet. Fast idag har vi haft ledig dag och då är det som lite roligt att dela med sig till omvärlden vad som hänt på den lediga tiden. Lite bilder och så.



Vi kollade in Ajax CT mot Blackpool Kaizer Chiefs i Sydafrikanska Premier League i söndags. En halvlek hann vi med innan tjänsten kallade. Det är inte kul med 1 500 personer i en gryta för 55 000 åskådare. Förfrös armarna dessutom. Öken.


Polisen på Kapstadens flygplats åker runt på såna här. Det är svårt att upprätthålla lag och ordning när man ser ut som en uniformerad science fiction-smurf på för stora hjul. Det var väl allt jag har att säga om den saken.


Idag har vi varit vid Afrikas sydvästligaste punkt, den inte helt obekanta Godahoppsudden. Mycket trevlig utflykt. Men den stora höjdpunkten väntade en halvtimme bort:


Skepparn och Rico tog emot på Boulder's Beach. Det här kan vara bland det roligaste jag sett i hela mitt liv. Pingviner i naturlig miljö som försöker gå på stranden, surfa på vågorna och pingvina sig i största allmänhet. Dock ingen skymt av Kowalski och Basse men de var väl upptagna av något häftigt agentuppdrag kan man tänka.


Inga kommentarer: