2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 2 augusti 2014

SEMESTERDEKADENSEN

Den totala frånvaron av blogginlägg under dryga två veckor kan ibland bero på att en blogginnehavare har semester. Från i stort sett alla åtaganden. Förutom att existera, vara förälder och make samt att bada.

Eventuellt hinner en bloggskrivare även åka till Waxholm, stöta på Börje Salming (stöta på som i betydelsen att springa in i, inte lägga in en stöt på), sitta bredvid en halvalkad östermalmstant på skutan tillbaka till stan, gå på fotboll i både Stockholm och Malmö, hälsa på Tom Tits i Södertälje samt bada i största allmänhet. Sen är det ju det här med semesterdekadensen.

I en häftigare publikation hade den förstås bestått av något annat än att bloggaren satt i sig sin första pizza på ca två år samt ätit godis så han fått ont i magen. Men nu förhåller det sig på det viset att det är så mycket dekadens det blir, såvida han inte lajvar nudistbad under morgondagen och höjer nivån några snäpp. Skulle nu ett dylikt lajv inträffa är det inget ni kommer att läsa om på den här bloggen. Det får ni läsa om i kvällstidningarna under "Läsartips". Den som lever får se helt enkelt. Och bloggen återkommer förmodligen med tätare intervall än dryga två veckor. Vi hörs.

Inga kommentarer: