2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 15 januari 2015

VI FÅR VÄL SÄTTA IN ETT PANDATEAM HELT ENKELT

Den här utdragna historien med artighetsfraser som 1) fortfarande onsdag den 14:e januari frekventeras i min inkorg, och därför 2) kanske aldrig borde sett dagens ljus, men eftersom de nu i allra högsta grad är ute i dagsljus 3) borde förbjudas efter julafton, och den enda vettiga metoden för detta är att sätta in ett pandateam som kan styra upp situationen:



Popskolan presenterar: Superhjälten Lilla Panda. Om man inte slutar säga God fortsättning efter att ha mött den här göken i en mörk gränd är man ju dum i huvudet. Då tänker kanske vän av storlek att så länge en håller sig ett par meter över havet så är den där pajasen med ett extra huvud från en kanin inget att bry sig om. Tänk igen suckers.



Popskolan presenterar: Anton, luftrumschef. Ni fattar. Den här pandan släpper inga flygande artighetsfraser förbi sig.

Men det där är väl inget pandateam säger du. Nej, just det. Men vi kan ju inte outa hela teamet på datawebben, då är hela överraskningsmomentet röjt. Chefen för hela gänget har ni ju sett förut så honom kan vi köra en bildrepris på och med tanke på att hans hjärna rattar hela teamet så hyser då åtminstone yours truly inga tvivel om att det här är sättet att förpassa efterjulens artighetsfraser till den där mörka gränden som Superhjälten Lilla Panda eventuellt kan hänga i.



Men då var vi väl klara här. Fast med ett litet tillägg: Det finns belägg för att det borde vara straffbart att säga God fortsättning efter tjugondedag Knut: Språket på Sveriges Radio. I slutet av programmet får ni facit.

God andra halva av januari.

Inga kommentarer: