2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 7 november 2013

ATT VÄCKAS AV ETT TALANDE KYLSKÅP I MINIATYR

Rubrikmässigt talar den sitt tydliga språk. Precis som det lilla kylskåpet i fråga. Det är inte så att det hör till ovanligheterna i Stråtenbo att en vuxen människa blir väckt av a) ett barn, b) en katt eller c) en kombination av a) och b). För en månad sedan blev jag dessutom väckt av d) en skenande häst som studsade mellan väggarna i vårt portlider. True story faktiskt, ej någon påhittad figur! Inget kan dock jämföras med skräcken att vakna till en talande kylanläggning för hushållsbruk.

Ponera att djupsömn precis inträtt och att den blir abrupt avbruten av följande meddelande:


Klockan är 03.30 och garantier kan härmed lämnas om att man inte är sugen på att lära sig ett jävla dugg om mat, än mindre försöka trycka in en matbricka i den där lilla luckan. En matbricka?! Det måste ha blivit fel i översättningen.


Ja, jag vet. Men när en ändå är uppe blir en ju lite nyfiken på vad den vill plus lite trigger happy. Plus att en man inte är vid sina sinnens fulla bruk vid den här tiden på dygnet. Ytterligare plus att man behöver hjälp med alfabetet för att fatta nåt över huvud taget av vad som pågår.


Mycket artigt och hela den biten, men om jag får bestämma kommer batterierna inte nära den där grejen igen och låt oss inte leka varken nu eller nån annan gång. Låt oss skeppa kylskåpet till någon bättre behövande. Och det kan inte vänta. Any takers?

Inga kommentarer: