2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 12 januari 2014

ATT SPELA CHICAGO MED SMÅSEKTIONER, THE SEQUEL

I en temporär geniförklaring av mig själv uppstår en idé som i korta drag går ut på att avrunda småsektionernas spelande på surfplatta och istället avsluta dagens aktiviteter med ett lugnt parti Chicago för att få de små liven i ett rofyllt tillstånd inför läggdags. Ibland tänker man rätt och ibland tänker man fel. Den till synes geniala tanken ovan sorterar in under avdelningen feltänk.

Själva spelet fortlöper i stort sett under samma premisser som redogjordes för i första inlägget i ämnet, dvs många avslöjanden om vilka kort som has på hand, ivriga poängjagare och en fascination för att samla på ruter. Den främsta skillnaden får nog sägas vara Systersektionens back-up, Korven. Hon gör det mesta med Korven nuförtiden sedan den införskaffades på ett större möbelvaruhus igår strax efter lunchtid.

Mr Korv, korthaj.
Korvens insikter i modernt kortspel är höljda i dunkel, mycket tack vare hens oöverträffade poker-face. Kolugn i varje situation och väldigt få "JAG BEHÖVEJ FLEJ JUTEJ!!". Jag ser fram emot fler Chicago-partier i hens sällskap. Vad gäller Chicago som lugna-ner-sig-aktivitet före nattande av småsektionerna finns det en del att lära. Som att det förmodligen inte är en bra idé att spela Chicago efter kl 18.00 om man inte vill att nattningsproceduren ska pågå under en tidsrymd motsvarande två halvlekar i fotboll. Det behöver man inte vara ett geni för att inse. Jag är inget geni.

Inga kommentarer: