2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 8 december 2012

ATT KOMPONERA EN GODISPÅSE

En av de vitala delarna med ett sexårskalas är att sätta samman ett antal godispåsar. Kanske den mest vitala delen faktiskt. Då får man exempelvis sätta fadern på en dylik uppgift.

Vad ska ingå? Det finns givetvis oändliga möjligheter, men det gäller att inte övergöra hela prylen. Keep it simple. Och jävlas lite på slutet.

1. Godis. Fru Nygårds har inhandlat ett ytterst välsorterat sortiment. Åtta väl valda bitar. Tomte, hjärta, Dumle etc. En gjuten grund att stå på.

2. Kexchoklad mini. Har man ingen kexchoklad kan man lika gärna lägga ner hela kalaset. Klassiker, som min vän Lasse brukar säga.

3. För att rippa hela kinderäggsupplägget slänger man i en överraskning. Kanske en reflex i form av en Barbapapa, ödla eller prinsesskrona. Det kan man kalla oväntat.

4. Jävelskap. Frukt är godis. Hahahahahaha, ja herrejösses. Äntligen får man lägga fruktärgodispusselbiten i åretspappapusslet. Det är så här man toppar en godispåse till ett sexårskalas. Välkommen Herr Clementin.

För föräldrar vars barn eventuellt kommer närvara på partajet anmodas tystnadsplikt. Alternativt får man åtminstone dra en spoiler alert.

Om den här godispåsen inte går hem har vi sett döden för gottepåsar. Men det säger väl mer eller mindre sig självt.

Inga kommentarer: