2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 27 december 2012

BABUSHKA!

Det blir inte så många julklappar när man blir lite äldre och har Lilla Sektionen och Systersektionen i familjekonstellationen. Då är det tur att det finns arbetskamrater som Kalle som förser en med babushka-dockor av dylikt snitt:

Tittut
Införskaffad i en souvenirshop i Prag av ovan nämnde Kalle vid en resa för att närvara på en Springsteen-konsert. Då ser han dockan och tänker på mig. Det är ju oerhört fint. Närapå tårframkallande faktiskt. Fem gubbar i en:

Elegant underlag
Förvisso spelar ingen av de fem filurerna längre i Ipswich, men samtliga har gjort sig goda namn och två av dem lirar Premier League-fotboll på frekvent basis idag. Ni har förstås redan listat ut vilka det är, men för säkerhets skull har jag bett gänget att vända ryggen till:

Ta rygg på det här gänget och segern är i hamn
Tänk att en souvenirbutik i Prag kan bringa sådan jullycka. Till följd av Springsteen-konsert och besök av Kalle i souvenirbutik. Where's the gift shop, som amerikanerna säger. Ipswich-gubbar i Prag. Eller Matrjosjka om man ska vara nogräknad. Babushka säger vi tydligen bara här i gamla väst. De får kallas vad som helst, de bor hos mig nu. I baren. Som sig bör liksom.

Inga kommentarer: