2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 17 juni 2013

ATT HÄNGA PÅ TWITTER

Hänger du på Facebook? Schysst. Hänger du på Twitter? Hoppas det. Om inte så kan jag tala om lite vad det berikar mitt liv med.

Musik
Twittern ger inte egna konserter eller så, men det finns så många begåvade människor med sån koll på populärmusik att yours truly blir helt mörkrädd. Hur kan de ha så bra koll de här människorna? Eventuellt är de utomjordingar från en popplanet som är här för att utbilda mänskligheten i god musiksmak. Alternativt finns de på riktigt, det verkar nästan så.

Humor
Folk är så roliga att jag börjat överväga att börja med blöja för att inte väta ner mig själv varje dag. Allt ifrån hobbykomiker till proffskomiker, ofrivilliga komiker och tråkiga komiker. Det sistnämnda är ju också en form av av humor. Några av de roligaste är vanliga, vänliga människor som Min kompis Fredrik. En av Sveriges kuligaste faktiskt.

Nyheter
Finns ingen anledning att kolla på nyheterna på tv. Kolla Twittern, klicka på en länk och bli upplyst. Det fina i kråksången är att man själv väljer vilka sorts nyheter man vill ta del av.

Konstprojekt
Tyvärr har mitt konstprojekt med Mr Panda i huvudrollen antagit en uppdateringsfrekvens som får Daft Punks utgivningstakt att verka manisk. Innan dess var det en formidabel pandauppvisning med Mr Panda i olika vardagssituationer. Ni hör ju själva, helt obegripligt att det inte håller på fortfarande. Mr Panda i foliehatt var alltså inte del av själva konstprojektet, vilket i sig är märkligt då det var en av de bästa poserna han har sportat. En av de finare sakerna med Twittern; man kan köra ett konstprojekt med Mr Panda i fokus och det värsta som kan hända är att folk slutar följa en. Sk avfölja. Eventuellt kan pandakommissionen ha en invändning eller två mot att man förser pandan med foliehattar och dylika ting.

Fotboll
Man kan följa matcher enbart med Twitterns hjälp. Lite som att lyssna på radio fast utan ljud. Eller TV utan bild. Annars är det rätt så spännande.

Ordvitsar
Beroende på vem/vilka man följer men jag följer några nötter som tycker det är jätteroligt. Precis som jag själv då, ärkenöten von Nöt.

På Spåret
Ett fantastiskt forum för att köra På Spåret när man är på resande fot. Föga oväntat är det samma människor som under förra kategorin som håller på med det här. Sjukt svårt om man kör dock, ha gärna det i åtanke.

Avfölja
När man blir trött på att nån håller på och håller på lite för mycket så fimpar man den bara. Bara så där liksom. Kastar man första stenen får man dock räkna med att titt som tätt råka ut för samma sak själv.

Då säger vi så då. Ni kollar in www.twitter.com och sajnar upp och börjar följa @popskolabynigge så börjar han följa er. Deal? Deal.

Inga kommentarer: