2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 14 juni 2013

VARG

Varg är upphov till stor kontrovers. Mer än man kan tro faktiskt. Min kompis Fredrik och Pastor Elsander brukar dryfta ämnet - om än något flyktigt - på det däringa sociala mediet som heter Twitter. Oftast på lattjo och ibland för att fördriva tiden på möten om ett nytt skolbygge.

Det där mötet som refereras till ovan ledde även till vissa spin-off-effekter som ledde in tweetandet på trådlösa vargar med foliehattar som skyr bollplank med tak gjorda av plegel. You had to be there, kan man säga. Hur som helst så har det nu spårat ur så pass att jag har börjat skicka bilder på Twittern till herrarna ovan på en stand-in-varg i foliehatt och solbrillor gjorda av plegel.


Så här kan man ju inte hålla på. Så jag roade mig med att sätta samman en Spotify-lista på vargtema. Inte helt lätt det inte. Om man inte vill ha 200 låtar med Rikard Wolff på sång vill säga. Förmodligen lättare än att kompilera spellista med pandalåtar. Om man inte vill ha 100 låtar med Panda Bear vill säga. Så. Vargar it is.

Spellista Varg.

Om man vill forska vidare i ämnet gör man bäst i att följa @ftimeus och @elsander på Twitter. Ibland irrar sig även @Popskolabynigge in i diskussionen med sina folierade pandor.

På Twitter skulle det här inlägget för övrigt ha taggats med #ffse

Inga kommentarer: