2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 9 juni 2013

ATT LEKA HANTVERKARE

Vad är den optimala bilden för att få mesta möjliga antal likes på Fejjan? Barn, mat, båtar, fötter eller bröllopsbilder? Kanske det, men jag går all in på att en altan kan vara det som krävs för att slå nytt pers i grenen. Alltså måste det byggas en altan.

Några grundläggande förberedelser när man ska leka hantverkare:

* Anlita kompetent folk, a.k.a Farfadern.

Det räcker för det mesta så. Sen följer instruktioner om vad som ska göras, som grävning, inköp, fastskruvning av balkskor, sågning av reglar, skruvande av desamma samt strategi vid läggning av trall. Sen tar det en dryg helg så är man färdig. Det är då det börjar.

Om man i vanliga fall har två likes per inlägg borde det inte vara så svårt att persa. Döm själv:

Gillar du det du ser?
För att inte hålla er på halster kan härmed meddelas att det efter fyra timmar kommit upp i 28 likes. Ganska bra facit för att vara mig. I förlängningen kommer den här altanen förstås få andra effekter, såsom:

* Spekulationer i om det ska byggas tak, glasas in och såna där grejer. Kommer icke att ske. Rum har man inomhus, altan har man utomhus.

* Det är alltid nån jävel som bygger större altan. Får säkert tvåhundra likes.

* För hugade spekulanter som har vägarna förbi bjuds det på fika på altanen. Om det regnar sitter vi i köket och beundrar altanbygget inifrån huset.

* Som alla stora byggen blir det följdbyggen (ej tak, glas etc, se ovan). Således kommer grillplats anläggas samt ombyggnation av sandlådeområde att genomföras. Det här nya grillområdet kan mycket väl bli en formidabel succé på Facebook. Både nybygge, mat plus att man kan slänga in småsektionerna i förgrunden. Tänker 50 likes minimum.

Så, det var ju en ganska bra helg om jag får säga det själv. Nu är det bara att invänta att grannparet på 90+ knackar på dörren och förstör den genom att meddela att de slängt ihop en veranda på 100 kvadrat. Det verkar ju vara så de jobbar nu för tiden, pensionärerna.

Inga kommentarer: