2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 11 juni 2014

ORIMLIGHETEN I ZOO

Huruvida ni har varit med om känslan att blogga 101 dagar i rad för att sedan inte göra ett inlägg dag 102 får jag låta vara osagt, men har man varit med om det är det lätt att det börjar gro en tanke i huvudet som rör orimligheten i zoo.

Vad är det som är orimligt i zoo? Tja, vad är det som inte är orimligt i zoo? Låt mig i sann popskoleanda bjuda på några exempel:

Orimligheten i Parken Zoo, Eskilstuna
De har dinosaurier som tar över parken. Tjenare. Någon kanske skulle meddela dem att dinosarna dog ut för ca 65,5 miljoner år sedan (kolla själva på Wikipedia får ni se). Orimligt zoo.

Orimligheten i Bahnhof Zoo
Det här är ju inte ens ett zoo utan bara en halvdassig järnvägsstation i Berlin. Sjukt orimligt zoo.

Orimligheten i Zoo Station
Låt er inte luras att tro att det här är en järnvägsstation i Berlin. Nej, det är en låt inspirerad av en järnvägsstation i Berlin. Möjlig zookoppling skulle vara Bono och The Edge, men i övrigt är det fullkomligt orimligt som zoo betraktat.

Orimligheten i Zoolander
Vi snackar om en manlig modell som heter Zoolander. Alla som brukar gå på zoo för att se på modeller räcker upp en hand. Nej, just det. Jösses vad orimligt.

Tablettasken Zoo
Orimligast av de alla. Vad är det frågan om?


Förtjust i bambu? FÖRTJUST? Vem det än är som har gjort researchen har hen uppenbarligen aldrig varit inne på Wikipedia för att förkovra sig i ämnet. Jättepandan äter minst 10 kg bambu om dan och det tar den mer än halva dygnet att få i sig och bearbeta käket. Förtjust? Den är ju för fan besatt av bambu.

Och vad fertiliteten anbelangar så är honan mottaglig för befruktning en dag per år. Vem hon får en unge av vartannat år framgår inte av vare sig tablettasken eller Wikipedia.

Zoo tablettask är så orimlig att den borde kriminaliseras.

Inga kommentarer: