2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 19 oktober 2013

KORT HALLINDIEFOTBOLLSRAPPORT

Som redan redogjorts för finns ett antal säsongsnya regler i hallindievärlden. Det är så många att det inte går att hålla reda på. Man får ta det efter hand. Grej efter grej när de behagar dyka upp.

Grejen med att dela lag. Två små barn är tydligen lika med en vuxen. Lagkamrater är således en lyx en inte har råd med. Fegt ändå av småsektionerna att köra två mot en.

Grejen med benskydd i extremt tajta fotbollsstrumpor. Mina ligger på vinden emedan användningsfrekvensen är skrämmande låg och där finns det ingen grej att ta hänsyn till. Lilla Sektionen emellertid har sina i garderoben då uppfinnare av hallindiefotboll alltid bör ha adekvat utrustning inom en frisparks avstånd. Här har vi alltså kruxet - eller grejen - med benskydd på små sektioner klädda i extremt tajta fotbollsstrumpor. Det blir tajt. Hädanefter kommer jag förespråka regeländring och att det stipuleras att benskydd inte längre krävas för småsektioner.

Grejen med bensvett efter benskydd. En direkt konsekvens av föregående stycke kan man säga. Inte bara är det knepigt att bända loss dem från de där tajta strumporna utan när de väl är lossade är de hala som ålar. Det måste till en regeländring här. Efter lite ytterligare eftertanke måste det till krafttag. Stoppa benskydden nu annars kan vi få se en mycket olycklig ände på den här sporten.

Nämen, annars går det väl bra. 4-4 i förmiddagens batalj medan eftermiddagens övningar gav en neslig förlust med 2-0. Den senare med Lilla Sektionen utan benskydd. Jaha. Den planen gick i baklås. Nu vet jag inte riktigt var jag står i hela den här grejen med benskydd eller inte.

Återkommer när det finns ett större urval att bygga statistik på. Benskydd av i mellantiden.

Inga kommentarer: