2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 18 oktober 2013

NÄ MEN OM MAN SKULLE TA OCH BYTA NAMN KANSKE

Det här med att gå runt och heta Bengt Junior hela livet. Inte vet jag. Skulle man kanske prova nåt nytt? Uppfatta mig inte fel här nu, jag gillar ju Bengt. Han är ändå på nåt vis ytterst ansvarig för hela namngrejen. Men. Man kan ju alltid prova. Vi provar.

10. Junior Soprano.
Brottartufft namn och boxargrym snubbe, men jag kan inte bära brillor som är större än hela fejset. Annars hade han varit topp-5. Lätt.

9. Ray Parker Jr
Who are you gonna call? Bengt Junior? Jorå, slå en signal för all del.

8. Junior-VM i ishockey
Det är förmodligen namnskyddat. Får skippa det.

7. Martin Luther King Jr
Blytung kille. De skorna fyller man inte ut hur som helst. Ingenting för mig.

6. Frank Lampard Jr
Inga kommentarer.

5. Boca Juniors
Nu börjar det likna nåt. Hur coolt vore det inte att gå runt och heta som ett helt fotbollslag från Argentina? Hej Boca Juniors vs Hej Bengt Junior. Låt oss säga så här:

Boca Juniors 5 Bengt Junior 0

4. Sammy Davis Jr
Här har vi en lirare med en hel skopa cool som en skulle kunna tänka sig att ärva. Bra schwung i namnet också. Snäppet bättre än Bengt i ärlighetens namn.

3. Disney Junior
Egentligen vill en ju hellre lystra till Walt Jr, det hade varit coolt. Men att byta till en hel tv-kanal funkar ju det också.

2. Dinosaur Jr
Råck än råll bejbi! Och en förbannat stor djurart som har varit utdöd sen urminnes tider (förvisso med ett gästspel i Jurassic Park-filmerna, men ändå. Coolt liksom).

1. J.R. Ewing
Bra och dåligt, men så mycket coolare än Bengt. Så står junior för sig själv i en himmelsk symbios med efternamnet. Call me J.R. Ewing. I sämsta fall går det bra med Bengt J.R. Ewing.

Det gick väl bra? Vänligen notera att det är fritt fram att använda valfritt juniornamn ovan alternativt dopnamnet vid möte mellan fyra ögon.

Inga kommentarer: