2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 30 maj 2012


FEM SAKER ATT FUNDERA PÅ

1. Blir det två power break i varje halvlek i EM-matcherna på TV4? Kanske blir det bara ett. Det borde i och för sig räcka, mer en två öl per halvlek borde det inte gå åt.

2. Varför river fotbollsspelare av sig tröjan när de gör mål? Egentligen är det här en grej som Fru Nygårds funderar väldigt mycket på och upprörs över när hon ser på fotboll. Det har jag full föståelse för. En rejäl bringa och ett sexpack är ju inget hon inte kan se sig trött på här hemma menar jag.

3. Den där göken som designade den nya landslagströjan. Är vederbörande arresterad än eller hur blev det med det? Sammhällstjänst känns ju bortkastat på nåt vis. Kanske blev personen ifråga praktikant på finska hockeyligans designavdelning. Möjligen.

4. Gamla Ullevi. Hur gör man för att bli en så känd språkkonsult som Sture Allén? Det skulle vara ganska bra att kunna fakturera i höjd med hans taxa för att stating the obvious så att säga. De har ju renoverat Nya Ullevi till sommaren så det ska bli väldigt spännande att se om det står Ullevi, Nya Ullevi eller Nya Nya Ullevi vid pass i slutet av juli. Kanske blir det fler Glory Days för stadion ifråga.

5. Vad hände med Yksel Osmanovski? Det här är inget man bör fundera på varje dag eller ska anordna seminarier med unviersitetsprofessorer som föreläsare. Men av respekt för Yksel är det bra om man åtminstone ägnar honom en tanke och med ett snett leende tänker tillbaka på hur det skanderades hans namn på läktarna under EM 2000. Desperationen var tämligen allomfattande hos oss svenska supportrar. Kan man säga.

Då tar vi och funderar på det här en liten stund, bearbetar, släpper det och går vidare med några ordspråk om Rom nästa gång vi hörs i den här publikationen.


Inga kommentarer: