2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 27 maj 2012


 HELGEN I BILDER

Vad har du gjort i helgen då? Ja, vad har jag inte gjort. "Du vet, har man hus finns det alltid nåt att göra." Pfffft. Ungefär så här gestaltade sig helgen vecka 21 i bilder och text:


Aktivitet: Grillning.
Kommentar: Fredag, grillbuffé till lunch med F Timeus. Lunch på lokal alltså. Lördag, grillad korv med bröd hos Familjen Carré. Ja, de har nog hört alla grillskämt om sitt namn. Men de har grillar som motsvarar det förpliktande namnet. Elegant, manligt och hela den grillbiten. Middag, grillat kött, korv, grönsaker, frukt, bacon, hos familjen Elgesjö. Nej, det grillades inte älg. Jo, jag är fortfarande mätt.



Aktivitet: Blåsa upp en uppblåsbar pool. Utan någon form av assistans av pump.
Kommentar: Men har du provat att blåsa upp en sån här jävla grej utan hjälp av en pump? Va? Syrebrist i hjärnan => gratis fylla. Det var det enda positiva med det.



Aktivitet: Olja in utemöbler.
Kommentar: Men har du provat att olja in utemöblerna med hjälp av en treåring och en femåring? Va?


Aktivitet: Rensa ogräs.
Kommentar: Har du haft hjälp att rensa ogräs av en treåring? Fantastiskt kompetent folk! Och innan ni börjar gå helt barnarbete på mig vill jag påpeka att han ser det mer som en hobby. Samt att han faktiskt har tillbörlig skyddsutrustning.


Aktivitet: Se ut som en hipster alternativt indiebandykille (minus blöjan).
Kommentar: Man måste ändå respektera när en treåring trotsar gängse principer och går au naturelle med vintermössa på i 25 graders värme.


Aktivitet: Skövla ett äppelträd.
Kommentar: Men har du provat att klippa gräset och få äppelträdsgrenar i nacken, ögonen, öronen, halsen, pannan och näsan? Samtidigt. Nej, men dåså.


Aktivitet: Bära upp grannens utemöbelbord på deras uteplats.
Kommentar: Jävla bra aktivitet om man frågar mig. Sju sekunders arbete belönades med en whisky till mig och ett glas rött till Fru Nygårds i sällskap av grannarna. Mer sånt.

Det var ju en ganska bra helg. Verkligen inte nån Lost Weekend.

Inga kommentarer: