2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 22 februari 2014

DEN OLYMPISKA ANDAN - NU DELAR VI MED OSS, OK?

Det är alldeles för mycket tävling i OS. Viktigast av allt är väl ändå att deltaga, eller hur? Och inte hålla på och skaffa sig konkurrensfördelar till höger och vänster, eller hur? Nu gör vi så här så ingen börjar skylla på varandra:

* Alla som har bra valla (förmodligen en svensk) delar med sig, ok? Vi vill inte se några fler smörkatastrofer, det blir så sjukt dålig stämning.

* Om kompisen bredvid dig på skjutbanan (förmodligen en svensk) missar ett skott så sympatimissar du, ok? Annars blir det skjut-dålig stämning.

* När super-G- eller slalombanan har så svåra svängar att folk (förmodligen en svensk) åker ur till höger och vänster så talar vi om hur man gör för att inte åka ut, ok? Alternativt flyttar vi portarna lite så alla får åka hela vägen ner till mål. Annars kommer alla att hata Ante Kostelic och så kan vi ju inte ha det.

* De här stackarna som ramlar i skicrossbanan och halfpipen (förmodligen en svensk) stannar vi och väntar på, ok? Inte för att det blir dålig stämning över huvud taget, det ingår ju redan i deras koncept att det viktiga är att deltaga och inte vinna. Bara man har kul liksom.

* Om du händelsevis kommer från Holland (så är du förmodligen inte en svensk) och är med i grenen skridskoåkning så delar du med dig av medaljerna, ok? Annars lämnar övriga in en stämning.

Så. Det var väl inte så svårt? Nästa OS kommer bli stämningsfullt.

Inga kommentarer: