2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 14 februari 2014

URSÄKTA OM JAG STÖR

Nu kanske ni hellre vill se ett halvfullt glas än ett halvtomt dito, men det går inte längre att förneka faktum. En medaljtabell ljuger aldrig. Sverige håller på att bli silvernationen och vi jublar som om nån hade vunnit guld. Vi måste kolla lite närmare på det här.

Sverige: 5 silver, 2 brons. Det blir 17:e plats i medaljligan. 17:e! Vad är vi egentligen, Madagaskar?

Storbritannien: 1 guld, 1 brons. Det blir 14:e plats i medaljligan. Jösses Amalia. De har kommit en bit sen Eddie The Eagle.

Polen: 2 guld. Det blir 11:e plats. Nordpolen hade en ju haft förståelse för, men Polen?

Vitryssland: 3 guld och ett brons. De är före Ryssland. Svartryssland har inte tagit en enda medalj hittills.

Holland: 4 guld, 3 silver och 5 brons. Utgår från att alla medaljer har tagits i skridsko. Tänker också att skridsko måste vara vinter-OS svar på simning i sommar-OS. De delar ut så många medaljer att det inte går att hålla räkningen.

Norge: De ligger fyra i medaljligan men har missat jättemånga medaljer i längdåkning. Det är många från Sverige som tycker att det är det roligaste som har hänt i OS hittills. Det är samma människor som gillar halvtomma glas.

Vad gör vi åt det här då? Vinner OS-guld i hockey så klart. Mer än 20 medaljer på ett bräde. Ibland är det så enkelt att ta fram snabba lösningar att det är löjligt. Eller så åker vi ut mot en blåbärsnation i kvarten och istället tar vi femton silvermedaljer till i längdåkning, skicross, slalom, curling och ett skrällbrons i skidskytte.

Inga kommentarer: