2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 27 februari 2014

SPORTLOV, DAG 4

Man kan inte ha sportlov utan att åka skridskor. Dessvärre kan man inte åka skridskor under årets sportlov utan att det är konstfruset. Så, till uterinken på Lugnet it is. It is, fattar ni?

En nackdel med en uterink är att det kan finnas ett lager snö på isen eftersom det inte finns något tak på en uterink. Hade det funnits tak hade det å andra sidan inte varit någon uterink. Alltså finns det ett lager snö på just den här uterinken pga mindre snöfall på morgonen. Konstigt med tanke på att de har flera ismaskiner och andra prylar i omedelbar anslutning till den här anläggningen som man kan spola isen och skotta isen fri från snö med. Konstigt eftersom man utlyst allmänhetens åkning kl 12-15. Men då får föräldrar samt far- och morföräldrar ta till old school skottning medelst isskrapa modell större. Man kan väl säga att varken pappor, mammor, farfarar och mormorar på plats etc inte är särskilt förtjusta i återgången till old school. Men det är ju sportlov och då ska det sportas, så skit i att benen värker av (ynka) tio vändor tvärs över plan för att skotta. Här ska åkas skridskor och spelas hockey.

Småsektionerna skejtar järnet, skjuter med boll och klubba och drattar på arslet i ungefär lika stora delar. Plus åker och sätter sig i avbytarbåset och äter ost- och skinkmackor och dricker varm choklad förstås. En del av sportlovet som ej bör förringas. Sen kliver de ut på isen igen och spikar igen kassen.


Ni kan ju försöka göra mål på den här duon. Skapligt omöjligt. När vi väl kliver av isen kommer både ismaskinen och en traktor och gör isen finfin (sånt gör man inte för kreti och pleti vad det verkar). Så kallad taskig tajming. Avgå gärna på något vis någon.

Inga kommentarer: