2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 20 februari 2014

OS - SHORT TRACK SPECIAL

Alltså den här sporten i kroppsstrumpa, skridskor och hjälm med badmössa. Vad fan håller de på med? Kolla in den här informativa filmen som inte direkt frambringar några stora karnevalskänslor (observera att jag inte på något vis har börjat googla igen utan bara slentrianyoutubar på måfå):
Sjukt va? Ni får kolla på youtube istället för Rogge & co har bestämt det.

Länk till spektaklet

Allvarligt. Så många frågor.

1. Vem väljer dräkterna och hur går det om man är färgblind? Finns det särskilda heat för färgblinda shorttrack-stafettåkare? Nu blev det två frågor på första punkten. Det var faktiskt inte meningen, men allvarligt. Så många frågor.

2. Vem har hittat på det här? Måste vara någon ytterst komplext tänkande person. Jag gissar på Björn Ranelid eller Thorsten Flinck (det måste ju ha varit minst två pga stafett).

3. Varför åker de som ska vila när de inte borde åka? Dvs när någon annan i laget åker. Det måste vara enda OS-grenen som kör parallellstafett.

4. Vad händer om man växlar iväg fel snubbe? Efter att kört en 20-30 varv borde man bli mer än lovligt väck i pallet och ingen kan ju klandra en ifall man tar fel på badmössa när man kommer in för växling. Får man guldmedalj om det laget vinner som man skickat iväg? Om de förlorar, får man guldmedalj om man själv vinner eller blir man diskad? Alla som växlar med rätt kroppsstrumpa hela loppet borde få en badmössa i guld pga intelligent människa.

5. Vad händer om de som åker innanför inte kommer ikapp? Får den som är ute på banan köra hela skiten själv då? Det vet man ju att det kan skilja skitmycket på hur snabba olika personer är (även om man har likadan badmössa) och det blir ju sjukt orättvist.

6. De där två svartklädda herrarna i mitten, är det domarna? Vad gör de där? "Ursäkta du där i ljusblåa mössan med nr 503, nu får du gult kort om du inte skärper dig". Innan de hinner säga halva meningen har vederbörande kvistat runt banan ett par varv och skjutsat iväg en annan snubbekompis. Eller har de vunnit shorttrackens motsvarighet till Falconsoffan och får följa matchen från iceside? Entschuldigung för flera frågor i en punkt igen, men jag kan inte rå för det. They just keep piling up.

7. Vem håller reda på hur många varv varje åkare har åkt eller spelar det ingen roll så länge hela laget åker korrekt antal stipulerat varv? Vem bryr sig egentligen, skit samma. Vi glömmer den frågan så kan vi fokusera på de sex första istället.

Ursäkta för inlägg som inte ger några svar över huvud taget utan bara serverar onödig huvudbry om nåt som vi egentligen bryr oss om alls, men jag hade inget särskilt för mig ändå. Satt och torrsökte lite på youtube bara. Så som man gör när det är OS.

Inga kommentarer: