2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 12 juli 2013

4 ÅR

När man är fyra år är man en stor människa, över en meter faktiskt. Man kan skriva sitt namn, rita en gubbe med jordens förmodligen längsta armar, balansera på en planka och se hjärtan, sandlådor, bollar samt hus på en optikertavla.

Lilla Sektionen passerade 4-årskontrollen som en ny bil passerar sin första bilprovning. Utan större anmärkningar. Tydligen är det ok att gå runt i en MFF-tröja. Så kan det gå när alla andra fotbollströjor är i tvätten, det är ju inte hans fel faktiskt.

Shortsen är i alla fall vettiga
Det kan också vara av vikt att påpeka ett litet knep om du eller någon du känner ska på 4-årskontroll (eller annan kontroll som innefattar vägning). Om du ska vägas och vill väga lite mer än vad du egentligen gör (väldigt ovanligt efter barnaålder, men vi är faktiskt några som kan tänka oss att väga lite mer) så kan du med fördel hoppa på vågen. Stenhårt, femton gånger. Sen tackar du för dig, väljer en leksak och åker hem till dina kusiner för att spela fotboll, tennis, indiebandy, hoppa studsmatta, bada och leka. A great day out som de säger på brittiska öarna.


Inga kommentarer: