2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 1 juli 2013

THE RETURN OF THE SMÅSEKTIONERNA

Som meddelades i blogginlägg förra veckan har småsektionerna hyrts ut till sina morföräldrar under en veckas tid. Imorgon är tanken att de ska återbördas till sitt hem och sina föräldrar medelst tågresa med sin mormor.

Ovanstående betyder förstås att det åter är dags att svara på frågor om livets och universums gåtor, försöka förklara varför Systersektionen måste göra precis allting (typ städa ett bord) i det här hushållet vi lever i samt att nogsamt följa repriserna av samtliga mål som görs i Lilla Sektionens hallindiefotbollsdrabbningar med sig själv. Petit moi och Fru Nygårds kan tänkas återgå till en vardag med ett pinnhål högre stress, eventuellt något mera tjat och definitivt många skratt. Det blir även lite mindre av aktiviteter som innebär tåg till huvudstaden för konsert, färd till Uppsala för att leka partykonsulter på 40-årsfest och gå och lägga sig vid 05.15. Sånt kan man ju inte hålla på med varje vecka liksom, vi får lägga det på is ett par veckor eller tre.

Har vi tur kan det bli en kram eller tre imorgon kväll. Man kan säga att vi längtar lite efter de här småsektionerna, jag och Fru Nygårds. Bloggens musor återvänder, fotbolls- och pysselsektionen kommer hem. Det kan eventuellt bli något inlägg till med tema småsektioner framöver. Eventuellt.

Inga kommentarer: