2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 29 juli 2013

BOWLING, DANS & FOTVÅRDSSPA

Nog finns det många sätt att fördriva tiden och bowling torde inte på något vis vara det sämsta. Inte heller dans eller spaverksamhet lär hamna särskilt långt ner på listan. Vi snackar alltså sommarens främsta kvalitetsaktiviteter.

BOWLING
Inspirerad av Wii-versionen av den ädla sporten bowling har Lilla Sektionen förädlat aktiviteten ytterligare. Som ett led i återvinning av rang har käglor utgjorts av toalettpappersrullar. Lika genialiskt som miljövänligt.


Eventuellt får vi ta ett snack om formationen. Ovanstående kan ju en blind apa skicka strike efter strike på. Extra plus för dekorationen.

Hos en av förmödrarna har kägelkonstellationen förfinats något.


Plus för ännu en återvinningstanke, estetiskt minus för snubbeketchupen längst bak till höger. En vitmössad katt bland de grönkorkade hermelinerna så att säga. Avsevärt högre svårighetsgrad, vilket i och för sig kompenseras av en sällan skådad ketchupeffekt bara man får in flytet. Eller "Najs stoajk!", som Lilla Sektionen brukar utbrista.

DANS
Inspirerad av tjejerna i tv-serien "Kompisar på nätet" har Systersektionen genom olika grupperingar satt upp och framfört fritt tolkade uppsättningar av dans till Britney Spears "I wanna go". Koreografin har inte lämnat något som helst övrigt att önska. Först ut var kusinbarn Alice som tog sig an uppgiften med den äran och synkroniserade stegen på ett utsökt sätt till Systersektionens mer freebase-inspirerade uttryck. Näste hen till rakning har varit Lilla Sektionen som lagt in än mer attribut i danskompositionen såsom bollar, kullerbyttor och drickapauser. Kreativiteten vet liksom inga gränser. Det här kan bli hur stort som helst.


Så här avslutar man ett dansnummer på styvt tre och en halv minut. Som två danschefer.

FOTVÅRDSSPA
Kreativitet är dagens ledord.


Vi får avsluta här. Ni kan väl använda er egen fantasi för att sy ihop hur just den här fotvården funkar.

Inga kommentarer: