2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 18 juli 2013

NÄR HAR TANDFÉN SEMESTER EGENTLIGEN?

Så många grejer att hålla reda på. Till exempel vilka arbetstider tandfén har på sommaren. Finns det nån hemsida med de samlade kalendrarna för jultomten, påskharen, tandfén et al? Skicka den till Stråtenbo i så fall, för vi har risig koll på semesterschemat här alltså.

Hur tydligt kan det bli liksom?


Det är ju inte precis så att fén tittade förbi och tänkte typ att nej, men det där är ett jobb för Herr Nikolaus. Påskharen är nog också ute i ogjort väder, lär inte bli särskilt imponerad av den där lilla minitanden. Kan det vara så illa att tandfén inte jobbar natt längre? För taskig OB? Känslan säger mig att det mycket väl kan vara på det viset, ty när Systersektionen kom hem i eftermiddags hade tanden förbytts till en glänsande tiokrona. Arbetstidsförkortning, är det vad vi snackar om här? I samband med slopad övertid har vi nog hittat vad vi söker.

För protokollets fullständighet bör noteras att Systersektionen är av den bestämda uppfattningen att varken ovan nämnda fé eller dito nämnda tomte icke existerar i verkligheten (förmodligen sorterar hon in påskhopparen i samma kategori). Tydligen har Fru Nygårds berättat det för henne. Märkligt på min ära, man ska ju inte ljuga för barn. Och inte heller ska man förväxla förändrade arbetstider med mer existentiella frågor. Keep the faith, säger jag.

Inga kommentarer: