2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 19 augusti 2013

PANDORNA FRÅN IKEA VÄSTERÅS

De flesta har koll på Pingvinerna från Madagascar. Få har pejl på deras avlägsna kusiner Pandorna från IKEA Västerås. Det ska bli ändring på det nu.

Knappt har inlägget om pandaväggen och tillhörande frågetecken hunnit svalna förrän ett gäng säkerhetspandor knackar på dörren. Fyra styck kommandoutbildade råsmartingar som sätter upp en ledningscentral utan att blinka och styr upp säkerhetsarbetet på stört.

Pepparn, Panda Jr och Pandawalski chefar säkerhet
Pepparn, Panda Jr (inhyrd från Systersektionens Pandabemanning AB) och Pandawalski sköter operationerna på ritbordet medan Pandico och Pandabasse jobbar på fältet med assistans av Fröken Sally som sköter stealth-verksamheten.

Föredömligt uppstyrt av Panda Security genom storligen imponerande kvickhet och resolut handfast hantering. Till alla tjuvar: se inte det här som en utmaning, men vi har vaktpandor. En hel kvartett med en junior som lär sig mer och mer för var dag. Pandafakta:

Pepparn:
1,20 lång, bambuberoende med överlägset intellekt. Chefspanda.

Pandawalski:
Okänd längd, smart som en raketforskare och fena på computers.

Pandico:
2,30 lång (världens längsta säkerhetspanda) med intelligenskvot motsvarande ett knippe purjolökar. Spyr upp valfri grönsak på beställning. I övrigt nästintill oanvändbar i inre tjänst.

Pandabasse:
En knapp meter hög, älskar polkagrisar och fastnar ofta i godisautomater. På det viset passar han bra som säkerhetspanda i vårt hus då det är i total avsaknad av dylika inrättningar.

Inhyrd hangaround. Har mycket kvar att lära.

Vi lär få höra av de här gökarna en hel del framöver. Förhoppningsvis efter lyckade säkerhetsoperationer och inte några misslyckade bambusmugglingsförsök. Den som överlever en panda får se.

Inga kommentarer: