2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 28 augusti 2013

VAD ÄR EN NORMAL POPULATION FÖR EN 1,60 BRED DUBBELSÄNG?

Utgångsläget vid införskaffande av dubbelsäng på totalt 1,60 meters bredd är givetvis att en fru och hennes man ska få plats däri. Därutöver bör en grundkalkyl innehålla sporadiska gästspel från småsektioner, en och annan förlupen katt och högst sannolikt ett gosedjur eller två från tid till annan. Men inte alltihop på en gång, det är ju bara prov på ett utomordentligt dåligt bokningssystem.

Basic laguppställning:
Moi och Fru Nygårds. Vi får plats och kan till och med vända oss utan att ge den andra en vinge.

Super sub:
Lilla Sektionen. Ole Gunnar Solskjaer kan snyta sig duktigt. Här har vi en kille som vet hur man byter in sig själv och tufsar till det andra laget i största möjliga mån.

Gubben-i-lådan:
Eller gumman-i-lådan om man nu ska vara traditionell i sitt tänk. Annars får det bli hen-i-lådan. Systersektionen gästspelar emellanåt, men har en halvfast plats i sin egen halv-queen-size-bädd.

Katten i hatten
Eller Fröken Sally i en hårhög som vi brukar säga. Plötsligt ligger det ett kattdjur i sängen när man minst anar det. Bästa medicinen är att hon får tillbringa natten utomhus.

Pandor i pyjamas
Ibland går säkerhetsarbetet lite för långt och sängen är kraftigt överpopulerad av pandor av olika sort och storlek. Aldrig så att det är alla på samma gång, de jobbar efter ett strikt skiftschema och är utposterade på strategiska ställen i - och vid särskilt välvillig väderlek även utanför - huset. De som inte jobbar nattskiftet behöver förstås någonstans att sova och håller vanligtvis till hos Systersektionen, men ibland behöver även hon en pandapaus.

En åt gången utöver basicuppställningen är inget problem, men när en vaknar till telefonens larm och det - förutom en fru - ligger en cocktail av småsektioner och pandor i en salig röra. Då är det lite crowded alltså. När katten sedan kommer in från nattens begivenheter och kryddar anrättningen på vederbörligt sätt genom att lägga sig mitt i hopen. Ja, då är det fullbordat. Den högst normala populationen för en 1,60 bred dubbelsäng.

Inga kommentarer: