2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 7 juli 2012

BILDBONANZA


Kanhända är det en och annan som i brist på bildbevis har haft anledning att betvivla de semesteraktiviteter och företeelser som beskrivits i bloggen senaste veckan. Då får vi väl råda bot på det helt enkelt.

Det här är inget bevis på nånting som tidigare framkommit
här på Popskolan. Det är dock ett tydligt belägg för att den
på bild fångade katten är något trångbodd. Ja, det var väl det.
Den första bilden kan kännas en aning opåkallad, men det finns anledning att beskriva djurtätheten i huset som förtätnas mer eller mindre för varje dag. Igår blev det ju t ex tillökning i form av en rosa bjäbbare. Inte helt lätt att acklimatisera en sån liten rackare i djurparken.


Riktig hund Daisy anar oråd när fake-dogge
i rosa skrud försöker smyga in som ett naturligt
inslag i husets fauna.
Dagen på sommarlandet gav inte bara motorrelaterade upplevelser utan ett och annat djur passerade också revy under besöket. Hängbukssvin, kaniner, dinosaurier (de var i samma tillstånd som den rosa hunden kan man säga. Ja, alltså den rosa hunden är ju uppenbarligen inte utdöd som dinosarna. Men de är båda artificiella och kan inte av egen kraft röra på armar och ben), påfåglar och öh, ja, alltså, de här djuren:


Väldigt lama djur de här lamadjuren.
Trots lamheten går de i hage med höga staket medan de här gynnarna spatserar fritt i parken och ger ifrån sig ytterst knepiga läten:


De gör sig inget vidare i svartvitt de här lirarna.
Då var det inte så mycket mer att säga än att akta er för såna här kompilationer av bakverk:

Komaframkallande samling kakor.
Slutligen var det den här grejen med t-shirts på marknader med dubiösa budskap. Om jag hade varit haj på Photoshop hade vi kunnat utgå från att den här bilden är så photoshoppad att klockorna stannar och inte kör igång förrän Marty McFly är återfunnen. Hur som helst sorterar den i nuvarande utformning under avdelningen sämsta hitte-på-slogan-på-en-marknads-t-shirt (och då är det topp tre av sämsta texter vi pratar här).

Ok, jag är 50% skåning, men det här är ju
bara löjligt. Försöka slå i Systersektionen
nåt liknande. Jag är mållös.
Låt mig bara upplysa om att hela den här David Attenborough-approachen vad gäller bilderna är högst slumpmässig. Det skulle lika gärna ha kunnat vara samtliga maträtter som förtärts under senaste veckan, men tydligen finns det inte tillräckligt med utrymme på servern för så många bilder.

Inga kommentarer: