2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 4 juli 2012

JAG ÄR FORTFARANDE OROLIG

Hela den här epa-grejen som Lilla Sektionen höll på med för ett tag sen. Jag var lite orolig för den. Nu finns det anledning för oro på mer än en front. Systersektionen tar influenser från LS.


Trots gårdagens digra lista på semesteraktiviteter lyckas vi hitta en ny idag och drar iväg till ett sommarland med många olika prylar att sysselsätta sig med. Förutom de givna; karuseller, bad och klätterställningar, riktar Systersektionen in sig på motordrivna fordon. Jag tänker att det här är lite som när läkares avkommor slår in på artistbanan istället för att ägna sitt liv åt seriösa läkarstudier och att rädda människoliv. Lite grann så.


Systersektionens topp-tre motoraktiviteter (de har inte epa-traktorkörning för barn):


1. Go-kart. For real. De har go-kart för barn mellan 1,20 och 1,50. Hon är vass. Det måste vara alla timmarna med Mario Kart. Bör vara en enkel match att köra utan svampar och köttätande växter i vägen.


2. Bumperbåtar. Det finns ju formel 1 för båtar också, eller hur? Lika livsfarligt som den på land så klart.


3. Radiobilar. Jamen det är ju harmlöst säger ni. Jojo, det säger de om att röka braj också. Radiobilar är inkörsporten till seriöst motormissbruk, finns hur många exempel som helst på det.


Jag är fortsatt orolig.

Inga kommentarer: