2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 6 juni 2015

BLOGG #98 - EN OVANLIG MATCHDAG OCH EN HÖGST ORDINÄR MATCH

Onsdagar är oftast förbehållet hemresa från medlemsresorna, men idag får vi gå på match istället. Så utomordentligt trevligt, men även semesterdagskrävande. För att röra till det ytterligare lämnar vi denna matchkväll vår standardläktare på kortsidan och finlirar lite med att sitta på långsidan.

21/3 2012 Ipswich - Burnley 1-0, PR (16 564)

Så mycket till matchrapporter blir inte de här inläggen och det kanske är tur det. Läsvärdet är ju lite sisådär som det är ändå och att rapa upp en rapport om hela händelseförloppet för varje match känns överflödigt. Plus att det är assvårt att komma ihåg om matchen ifråga var ens lite bra eller bara helt värdelös. De riktigt bra är lite lättare att dra sig till minnes plus inte särskilt högfrekvent förekommande. Små iakttagelse kring den här fighten:

* Burnley låg i PL så sent som 2009/10 men har nu chanserat så till den låga grad att de är ungefär lika usla som Ipswich.

* Undermålig publiksiffra. Jag tror det beror på onsdagen som matchdag. Avskaffa den omedelbums.

* Chopra petar in matchens enda mål. En av få bra saker han gör under sin vistelse i vår klubb. Inte särskilt nyttig på planen, stora spelproblem vid sidan av och en katastrof på sociala medier. 2015 spelar han fotboll i Indien. Det är långt bort det.

Mer än så blir det inte om den 88:e matchen på engelsk mark. Sjukt lågt läsvärde. En önskar nästan att det funnits en matchrapport att kopiera in istället.

Inga kommentarer: