2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 3 oktober 2012

DET ÄR LITE SÅ VI JOBBAR


Om man någon gång vistas i vårt hus kan man kanske undra vad det är som försiggår. Det kan förstås vara ett antal olika aktiviteter, men hade man kikat in just idag hade man måhända till exempel undrat varför Lilla Sektionens skratt ekade från bortre delen av huset. Hade man (eller heter det men? Jag ska skicka en fråga till DN:s korrläsare) då lokaliserat flabbet hade svaret blivit att man hittat honom sittandes framför tvättmaskinen och kollat in sina två snuttisar fara runt där inne. Vansinnigt roligt tydligen. Smittande skratt så till den grad att han lyckades locka till sig Systersektionen som tog ett tillfälligt break från endorfinkicken hon precis erhöll i Aspeboda gympasal (eller idrottshall som det ju står på byggnaden. Det är ungefär som när de skriver att det är 3 minuter till nästa Max-restaurang fast det tar en kvart innan man är framme. Det är kvalificerat ljug.)

Fattigmans-TV


Själv har jag köttat igenom en gul plastpåse med en 12-kilos köttfärsklump som hämtats av min mor idag hos min gamle kompis och numera köttbonde Ola. Som sällskap har jag haft Fröken Sally som envist trotsat både mina förmaningar, nerlyftningar samt blomsprutesprutningar. Hon var nyfiken på köttet kan man säga. Vad gäller den här klumpen med köttfärs förhåller det sig alltså på det viset att vi är lite gammaldags (inte riktigt insaltning av kött som förvaras i jordkälllare, men ändå) i det här avseendet och portionerar upp härligheten i halvkilosransoner som förpackas i röda plastpåsar som man kan införskaffa på ett välkänt möbelvaruhus med dåligt genusrenommé. Sen lägger man in dem i frysen och avnjuter när andan faller på.

Vad Fru Nygårds tyckte om allt det här är jag inte riktigt säker på förutom att hon bjöd på sitt patenterade leende och skratt när hon förstod att det inte var katten som var ursprung till Lilla Sektionens muntration. Det är lite så här vi jobbar en helt vanlig vardag i Stråtenbo. Då vet ni.

Inga kommentarer: