2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 14 oktober 2012

LILLA SEKTIONEN SPECIAL


Det är nåt speciellt med att vakna upp bredvid en vitlöksdoftande sängkamrat som ligger som ett plåster på en halva natten. Han är härlig Lilla Sektionen.

Många grejer på gång i hans liv just nu. Några bra/läskiga/blöta prylar i en topplista:

1. Viasat Motor. Sublista: 1a. Formel 1. 1b. Sebastian Vettel. 1c. Speedway. 1d. Nascar. 1e. Moto GP.

2. Prata om hur rädd han är för den ena dagbarnvårdarens man (som för övrigt är en väldigt snäll och rolig man. Fast till protokollet bör föras att han är dubbelt så bred som jag, har fem gånger så långt hår och tre oktaver djupare röst). För att lindra situationen och rädslan har jag dragit historien om min barndomskompis Joel som var fasligt rädd för min far (således Lilla Sektionens farfar).

- Va? Vaj han jädd föj fajjfajj? Han äj ju inge fali! Han äj ju baja tokig!

3. Tvätta bilen. Spelar ingen roll om det är den vita eller den svarta. Det är lika roligt oavsett vilken bil det är. För bästa rolighetsgrad ska Lilla Sektionen vara blötare än själva bilen när tvättandet är klart. Samt ska han ha haft operationellt ansvar för högtryckstvätten under minst två tillfällen där han håller inne avtryckarfingret och skrattar skräckfilmsskrattet samtidigt. Om dagbarnvårdarens man hade sett det kan jag lova att det var han av de två som hade darrat mest i sina ben.

Inga kommentarer: