2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 17 oktober 2012

VI HAR EN HEMLIGHET

När man är nästan sex år gammal kan det vara det roligaste som finns att ha en hemlighet ihop med någon. Det tycks oväsentligt om denne någon är ens pappa, en klasskompis eller familjens katt. Att ha en väl förborgad hemlighet är smaken för dagen.
 
Kanske kan tänkas att sekretessen avser en hemlig resa som ovan nämnda pappa har ordnat för den snart sexåriga flickans mamma. Mamman, eller Fru Nygårds som vi brukar kalla henne här, har fått veta att det blir upphämtning utanför jobbet på fredag efter stängning. Därefter vidtar den hemliga resan. Mer än så går givetvis inte att avslöja här och nu, det skulle liksom förta hela den hemliga delen av den hemliga resan.
 
Om det nu är så viktigt att hålla den hemliga delen av resan i det fördolda för Fru Nygårds, varför har då delar av planen läckt ut till Systersektionen frågar sig vän av sekretess. Hon ville gärna veta och hon garanterade vid tidpunkten för avslöjandet att det inte skulle föras vidare på något vis. Självsäkerheten i utfästelsen att inte röja planerna grundas i den enkla och geniala meningen här nedanför.
 
- Pappa, det gör inget om du berättar hemligheten för mig eftersom jag i alla fall kommer att glömma bort den snart.

Inga kommentarer: