2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 5 april 2013

HALLINDIESPORTERNAS UTVECKLING

Alla sporter utvecklas på olika vis och under skilda former. Hallindiesporterna utgör givetvis inget undantag och utmärker sig genom en närmast lavinartad progression. Eftersom det är fredag kväll finns bara plats för några stycken i just det här inlägget:

* Liverepriser. När Lilla Sektionen scorat ett av sina otaliga mål under en hallindiesportsession kan man få en repris på hur det hela gick till. Live och i slow motion. Helt oslagbar feature.

* Nya lag tillkommer ständigt. Nu kan man inte bara spela som Atlasbergen utan även ikläda sig lagrollen som Målarstaden (de har ett farmargäng i Karlstad om någon undrar).

* Man kan som enda bollsport i världen åberopa att "Jag var inte med ju" och på så vis undgå en balja i arslet. Alternativt hänvisa till att det var ett frimål. Exakt vad det är kan bloggen inte redogöra för ännu. Det enda som är säkert är att det inte blir mål. Det har alltså ingenting att göra med att äta gratis på valfri Max hamburgerrestaurang.

Popskolan återkommer givetvis i ämnet så snart ytterligare steg tagits på utvecklingstrappan. Ska man sia i något ligger det nära till hands att tro att sporten snart flyttar ut till en utomhushall. Ja, ni vet så att alla kan vara med.

Inga kommentarer: