2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 7 april 2013

NASCAR

Saker man lär sig when watching Nascar:

* De åker runt runt på en liten liten bana i 500 varv. Kommer tillbaka till samma punkt 500 gånger. Bränner soppa som mjölkchoklad smälter i 200 grader i ugnen. MILJÖFARLIGT!

* Det finns bilar som har samma. färg och nummer som i Cars-filmerna. Fast de heter typ Speed istället för Lightning. MINDBLOWING!

* Lilla Sektionen har förbluffande bra koll på deltagande ekipage. Till exempel har Kyle Busch nummer 18 och kör runt i en M&M-strajpad bil, Casey Kane kör med numero 5 plus att han har koll på Jeff Gordon. Dock ej den sistnämndes nummer. LITE BESVIKEN PÅ KUNSKAPSLUCKAN, MEN PÅ DET STORA HELA EN SJUKT BEGÅVAD POJK!

* Förmodligen förhåller det sig som så att folket i publiken har med sig alternativ sysselsättning. Titta på den där tävlingen i 500 varv är hälsovådligt. HÄLSOVÅDLIGT I TELL YA!

* En av reportrarna har letat sig in i Club 47 där det serveras lokala läckerheter varav den smarrigaste uppges vara bacon som doppas i choklad. MEN FÖRSTÖR FÖR HELVETE INTE BACON MED CHOKLAD! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?

* En förare - som är ganska usel för övrigt - heter Gilliano. FATTA HUR KUL DET HADE VARIT OM HAN VAR SPONSRAD AV GALLIANO!!

* Nascar. Det hade fortfarande varit mycket roligare om det var en tävling för katter. NASCAT! (obs, stulen lustifikation! Credit till Bucky Katt).

* BARA KORTA STUNDER AV NASCAREXPONERING KAN FÅ BLOGGARE ATT ÖVERDOSERA PÅ VERSALER.

Om du avser att återberätta något av ovanstående vore det passande om du kunde använda VERSALER. TACK PÅ FÖRHAND.

Inga kommentarer: