2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 3 maj 2013

1-100 PÅ 100 DAR.

Om jag hade sett nån av de där The Fast and the Furios-rullarna hade det kanske gått att dra några paralleller till dem. Eller åtminstone till fast-delen. Eventuellt. Eller så hade det inte alls gått, vad vet jag. Vad jag däremot har koll på är att de här hundra dagarna har tutat förbi i en faslig fart. Det var ju januari nyss för bövelen.

Den som hängt med här på Popskolan by Nigge vet att bloggutmaningen går i mål idag. Men har man hängt med ännu längre finns vetskapen om att det har bloggats fler dagar i rad än hundra på den här datawebbsliga publikationen. Sedan den 30:e december 2012 har det inte gått en dag utan att det dykt upp ett inlägg här hos mig. Det är lika fantastiskt som idiotiskt. Många bokstäver som har landat på skärmen under 125 sammanhängande skrivdagar.

Favoritämnen som passerat har föga förvånande många gånger innehållit spår av Lilla Sektionen, Ipswich Town, Systersektionen, popmusik, Fru Nygårds och ett och annat förvirrat random ämne. Det var icke intentionen att småsektionerna och frusektionen skulle figurera så frekvent som skett, men de är så roliga och älskvärda att det inte går att låta bli. Eventuellt kan alla tre fortsättningsvis få en del utrymme tillsammans med fotboll, hockey, hallindiesporter och popmusik. Däremellan klämmer sig säkerligen vitt spridda ämnen in och gör anspråk på byte. Det får de gärna göra. Så länge det är roligt kan en ju hålla på kan jag tycka. En dag i taget som folk och färs brukar säga. Ni får väl hänga med så får vi se vad som händer. FYI kommer det sannolikt en paus i skrivandet, men jag hojtar till när fingrarna är redo och det är dags igen.

Tack så långt.

Inga kommentarer: