2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 15 maj 2013

SKITNÖDIG LITTERATUR

Det är ok att ha krav på demand när det kommer till litteratur för skitnödiga. Man kan inte servera vad som helst, så är det bara. Som av en ren sinkadus kommer här i allmännyttigt syfte några lysande - och förvånansvärt enkla - tips på hur man kan bygga upp en gemytlig skitnödighet.

I regel räcker det med tre intresseområden vad själva lektyren anbelangar:

1. Fotboll
2. Musik
3. Tecknade serier

De flesta människor jag känner älskar givetvis alla tre. Eller två. Eller en. Gillar åtminstone en. Eller har hört talas om en. Det är väldigt sällsynt med folk som inte gillar fotboll, musik eller som helt saknar humor. Om du är en sån kanske det är bäst att sluta läsa här. Om du har någon form av fäbless för fotboll, musik eller humor hänger du med fördel kvar en minut till för en väldigt informationsrik fortsättning. Vi börjar med en bild, det piggar alltid upp så här i mitten av en text.

Topp-trio
För att fördriva tiden är ovanstående publikationer allt man behöver. Major nackdel är förstås att man lätt blir sittandes och så att säga blir marinerad i essensen av sina egna fekalier. Liten fördel är att det är mer eller mindre omöjligt att tappa ner läsdonen i toan (jmfr mobiltelefon).

Om ovanstående på något vis har fått någon sugen på att sitta för sig själv en stund så finns de utvalda tryckta skrifterna bakom den här dörren:

Informativ dörr
Ganska skitbra information om jag får säga det själv. 

Slut på inlägg.

Inga kommentarer: