2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 2 maj 2013

ETT GRETZKYINLÄGG

Wayne Gretzky gjorde väldigt få inlägg. Hade han varit fotbollsspelare hade chansen defintivt funnits att mannen hade tjongat iväg både ett- och tvåhundra inlägg per vecka. Nu var han ju ishockeyspelare till professionen och gjorde både ett- och tvåhundra (och tusen) mål under sin karriär. Ingen typisk 99:a egentligen. Han var närmare 100% får man nog lov att säga.

Den enda gemensamma nämnaren för det här inlägget och The Great One är siffran 99. I bloggutmaningen #blogg100 närmar sig målsnöret i rasande fart. Eftersom vi kör nummer 99 idag kommer så målinlägget under morgondagen. Inte så mycket att klappa sig på bröstet för vid en jämförelse med Wayne som skrapade ihop 3239 poäng på 1695 matcher. Kan man ju blogga i hundra år utan att vara i närheten av samma storhet. En gång höll han på och gjorde poäng i 51 matcher i rad. Bara så där. Med ett snitt på tre poäng per match. Vilken jävla dåre.

Egentligen är det här inlägget bara en uppvärmning inför morgondagens grand finale. Då är äventyret över med hundra blogginlägg på lika många dagar. Bara asagudarna vet varför jag hoppade på det, men det har varit lattjo, det har det. Och drygt. Till och med under utlandsvistelse i fem dagar höll det i. Vilken jävla dåre.

Tack för att ni läser. Era jävla dårar.

Inga kommentarer: