2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 24 maj 2013

DET VAR INGET SÄRSKILT EGENTLIGEN

En sån där dag då det händer inget särskilt. Sammanfattas lämpligast enligt beprövad punktmetod. Kronologisk ordning är det som gäller.

* Fröken Sally påkallar uppmärksamhet vid pass kl 03.30. Katter har ingen som helst tidsuppfattning. Hoppas hon önskar sig ett frambensur i födelsedagspresent.

* Systersektionen kommer in i vägra-glasögon-period. Ingen vill ju va brillsnok. Hjälper inte att Fadersektionen haft glajor sen 1976.

* Mr Panda åker skolbuss. Enligt ledsagarens utsago utan att spänna fast sig med bälte. Det är sånt här beteende som bidrar till pandans utsatta läge som art.

* Eftermiddagsfika på jobbet med Kalle 60+ (kroppsålder ca 29) som varit i New York och cyklat samt gått på guidad hip-hoptur i The Bronx med Grandmaster Caz. THE Grandmaster Caz. Som jag i och för sig aldrig hört talas om, men som informerat Kalle om att det minsann var han som skrev texten till Sugarhill Gangs klassiker Rapper's Delight. Backas de facto upp av Wikipedia = sant. Bäst med turen - Kalle har lärt sig breaka. Dock ingick ingen graffitimålning i touren.

* Hämta Systersektionen och Lilla Sektionen. Kommer för tidigt tydligen. Typiskt.

* Ringer till Det Stora Företaget för att felanmäla bredbandsuppkopplingen. "Du som har tillgång till internet kan gå in på bla bla bla punkt com". Lite grann det som var problemet dårå. IKB spelar fotboll på tv, men spelet hackar betänkligt hörrni. Står helt stilla faktiskt långa stunder.

Det var inget särskilt, bara en vanlig dag i Dalarna.

Inga kommentarer: