2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

tisdag 28 maj 2013

TACK OCH HEJ

Det här var ju inte vad en hade i åtanke när 70 kg Nygårds klev ur sängen vid sexsnåret i morse. Peace & Love i konkurs. Hela eftermiddagen på jobbet framfördes i märkligt ofokuserat skick. Tacka fan för det.

En festival som inte bara hade artister utan även en idé, en världsförbättraranda och så många kringaktiviteter runt själva festivalen att det inte bara var en festival. Så många tankar har passerat min lilla hjärna under dagen och det har varit så mycket som vill ut, men nu finns inget annat än tomhet, ledsamhet och saknad. Vad gick fel? Många faktorer säkerligen men jag orkar inte.

Och ja, klart det finns bitterhet för att en penningstinn aktör går in på marknaden och lägger sin nystartade festival samma helg. Sjukt onödigt, men tyvärr den bistra verkligheten. Tråkigt för Borlänge, hela Dalarna och hela musik-Sverige. Tråkigt för oss som älskat festivalen och hade sett fram emot First Aid Kit, Depeche Mode, Jake Bugg med flera. Tråkigt för de som jobbat dag och natt under alla år för att få festivalen att funka. Tråkigt för alla kids som lagt ut närmare två flak för biljett. Oss gamlingar går det förhoppningsvis ingen större nöd på. Vila i frid Peace & Love. Du saknas oss.

Inga kommentarer: