2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 6 maj 2013

OCH PÅ DEN 126:E OCH 127:E DAGEN SKULLE HAN VILA

Men på den 128:e var han tillbaka som en enveten gammal 45-varvs-hit från 80-talet. Det är egentligen löjligt att bara erhålla två dagars vila efter att ha jobbat arslet av sig 125 dagar i rad. Vem är det som är ansvarig för det här egentligen? Knappast hen, den där allsmäktige som tyckte det var så HIMLA jobbigt att kreera jorden på sex dagar att hen var tvungen att flexa ut på den sjunde. Herregewd (pun intended) vilken sopa.

Skulle man extrapolera ledighetsnödvändigheten efter 125 dagars hårt arbete med den allsmäktiges (as we know hen, eller as we think we know hen, eller kanske mer as some of the population think they know hen) arbetsmoral som måttstock skulle det ha jobbats in inte mindre än tre veckors sammanhängande ledighet vid det här laget. Sålunda kan undras varför det ska tafsas på tangenterna efter bara två dagars bortavaro. Det kan man verkligen undra. Men så går det när man låter en arbetsskygg hen hålla i trådarna. Nu kanske ni förstår varför var och varannan har lämnat svenska statsskyrkan. Ska man ha en chef som är ledig mest hela tiden vill folk inte vara med längre. Sug på den hedningar och frälsta.

Fast egentligen tycker jag att hen skulle ha tagit ledigt på sjätte dagen också. Ingen vinner på att någon jobbar ihjäl sig. Men i just det här fallet var hen så jävla taskig att hen skickade sin avkomma att sköta själva jobba-ihjäl-sig-fasen i hens ställe. Uppspikad på kors och hela den storyn. Sug på den hedningar och frälsta. Inte konstigt att folk inte vill vara med när chefen beter sig som ett fullständigt as mot den kommande generationen.

Tre veckor alltså? I runda slängar dag 148 alltså. Smell you later dudes.

Inga kommentarer: