2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 16 april 2014

42

Fatta bra grej att vara svaret på frågan om vad som är meningen med livet, universum och ja, mer eller mindre allting. Sån är jag från och med idag.

Om du också undrar hur du kan bli som jag så är det bara att hålla ut tills jorden har snurrat runt 42 varv med dig som passagerare och sedan helt sonika idka world domination. Svårare än så behöver det inte vara. För att bli mer insatt i ämnet och få hela historiken rekommenderas givetvis att klämma trilogin (som logsikt nog består av fem böcker mellan 79 och 84) av Douglas Adams eller varför inte filmen från 2005 med bl a Martin Freeman och Zoey Deschanel i mer komprimerad form. Ambitiösa människor anbefalles härmed att göra både och vilket självklart kommer resultera i ett långt och förmöget liv (om inte jorden sprängs i bitar, då bör man sannolikt heta Arthur Dent om man ska ha en fraktion av en chans att överleva).

Om ni nu ursäktar ska jag gå ut i världen och fortsätta samregera planeten med alla andra 42-åringar under de närmaste 365 dagarna. Hör gärna av er om ni har några specifika spörsmål om meningen med livet.

Inga kommentarer: