2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 6 april 2014

LILLA SEKTIONEN SPARKAR IGÅNG UTOMHUSSÄSONGEN

Det säger sig självt att man inte kan spela hallindiefotboll utomhus och det är indeed en smula trist. Utanför hemmets trygga väggar blir det bara vanlig fotboll. Förvisso med ett helt eget och inte helt okomplicerat poängsystem, men ändå.

Helgens tuffaste intellektuella utmaning kunde en ju tro inträffade igår under en heldags mangling av hjärnan i Högskoleverkets regi, men då har man inte spelat fotboll på Portman Stråtenroad med Lilla Sektionen. Till en början följer spelet något så när konventionella regler, men det dröjer inte länge förrän det spårar fullständigt. Plötsligt får man sex poäng för att göra mål och tre för att pricka målisen. Målisen får fem poäng för räddning. Så långt känns det innovativt och nyskapande. Men sexhundra poäng för en jävla utspark, vad är det för humbug? Det blir sån sjukt dålig stämning och helt utan förvarning hör jag hur jag ger mig själv sjuhundra poäng för ett skott som hamnar i skogen.

Vi får styra upp det här. I nästa vecka sätter sig tävlingskommittén (det är jag och Lilla Sektionen det) ner för att dra upp riktlinjerna för ett regelkompendium som eventuellt kan rädda den här sporten. Eller inte. I så fall får vi helt enkelt hålla oss till hallindiefotboll eller vintervarianten snöutefotboll. Roligare än fotboll i snö blir det ju som bekant inte:Inga kommentarer: