2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 4 april 2014

MATNYTTIG INFO OM IPSWICH - EPILOG

Egentligen är det dags för diagnostiskt prov efter tio inlägg i artikelserien Matnyttig info om Ipswich, men det räcker att blogginnehavaren ska skriva högskoleprov imorgon. Således sammanfattar vi punktvis några centrala bitar om Ipswich på följande vis:

Engelskt klubbmärke, häst. Svenskt klubbmärke, älg.

Oavsett fyrfota djur så saknar jag Min kompis Lasse på fotbollsresor kors och tvärs över land och hav. Det spelar ingen roll om det är Ipswich, Sundsvall, Middlesbrough, Helsingör eller Milano.

The extended Nygårds family snittar ca 27 år för debut på Portman Road. Senast i raden min egen favoritkommentator till systerson, Anton. Borde förstås ha gjort en fullständig gallup på hela ITFC Sweden-gänget för att få en relevant referensgrupp, men får väl ta det nästa säsong.

Sen har vi den här nivågrejen där man levlar för att vinna supporterpoäng. För enkelhetens skull börjar man på ett och försöker ta sig uppåt ända till level 7. Eller så stannar man kanske på femman eller sexan. Har man inga större ambitioner i livet kan man naturligtvis nöja sig med trean eller fyran.

Hamburgare stekta i ett par timmar i en husvagn utanför stadion må vara hälsovådlig, men ändock ett måste. Har man inte ätit en flottplätt har man inte levt livet fullt ut.

Engelska hästar är rent generellt inte särskilt bra på boxning.

Sätter man sig frivilligt på tåget mot Norwich gör man bäst i att hoppa av i Ipswich, annars får man skylla på sig själv.

Har man lite koll på läget och stiger av på tågstationen i Ipswich gör man det med fördel när ITFC Sweden arrangerar medlemsresa (kom ihåg att inte slänga biljetten i papperskorgen innan du passerat spärrarna). Då kan du inte bara få ett grymt sällskap under vistelsen utan även njuta av trevliga pubar, tipstävling, riggade lotterier, supporterevent, barportning, busstur, bryggeribesök, hotellfrukost (Full English plus yoghurt), restaurangbesök, radiomedverkan samt  skratta arslet av sig big time.

Nu har ni full koll på Ipswich, så kom inte och klaga på mig om ni får tolv rätt på Stryktipset och inte har garderat Town.

Inga kommentarer: