2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 24 april 2014

EN HELDAG OCH EN HELKVÄLL

Förr i tin skulle det vara helkväll men på lite äldre dar kör en gärna heldag följt av helkväll. De kommer ju så sällan nuförtiden.

På lördag blir det Tipsextradag (en sån gammeldags riktigt fotbollsdag). En sån där dag att se fram emot. En sån där dag som säkert kommer gå alldeles för fort. En sån där dag när det är fotboll på tv hela dagen och det är strålande väder utomhus. Perfekt! Det bästa av två världar. Här kommer programmet:

13.15 Burnley-Ipswich. Tips: Det går åt helvete, det är ju tv-match.

16.00 Några andra lag möter varandra. Det kommer förmodligen gå mycket bättre. Vi kommer sannolikt ha tippat jättemycket varpå vi får jättelite rätt. Vi hade i alla fall tur med vädret.

18.30 David Moyes gamla lag mot ett gäng kanariefåglar från Norfolk. Om inte the caretakers ser till att Manure vinner den fighten kan de göra herr Moyes sällskap och avgå självmant efter en match i chefsposition.

Emellan, före, efter och lite när som helst kommer det bli utomordentligt trevligt, med lite göttigt att tugga på, mumma i glaset och lite fotbollskickande i det fina vädret. Lite grillning. Så tänker jag att det kommer bli. En utomordentligt trevlig dag följd av kväll och sen kommer ännu en gång en dag efter kvällen före. Men det är en helt annan historia.

Inga kommentarer: