2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 4 mars 2013

CURRENT STATUS - FRÖKEN SALLY

Jag älskar den här hårbollen. Det borde räcka som uppdaterad status faktiskt. För att fylla ut det här inlägget kan dock följande tilläggas:

* Hon är så stor nu att hennes uteliv är konstant när vi är hemmavid. Kommer in och äter. Går ut igen. En katts livscykel. Tills hon dör.

* Ibland äter hon något olämpligt och kommer in och hulkar upp en pizza. Obehaglig företeelse om man frågar mig, men väldigt sällsynt tack och lov.

* Leker påtagligt ofta med ekorren som bor i stortallsparet på framsidan. Fröken Sally har bra stake out-potential, men är helt chanslös när det kommer till speed. På plussidan är den coola Bagheera-looken där hon ligger på den feta understa grenen.

* Påpekar väldigt frekvent medelst nafsning på husses fot att hon ätit i tio sekunder och måste gå ut igen. Inget nytt där således.

* Tror från tid till annan att hon är en hund och springer gladeligen efter vad helst man kastar iväg. Gren från gran, snöboll eller ett mindre kylskåp har ingen betydelse.

* Kör gärna en opåkallad glidtackling för att påkalla uppmärksamhet att det är dags att bli kliad under hakan. Hon gör det mest som en kul grej för att variera sig själv och utveckla sitt spel utan boll.

Så ser det ut på kattfronten. Imorgon betar vi av nästa familjemedlem som med största sannolikhet då borde bli av människoart.

Inga kommentarer: