2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

tisdag 19 mars 2013

URSÄKTA, MEN JAG ÄR LITE UPPTAGEN

Det är lite körigt här. Ni vet hur det är när man ska styra upp ungefärligen 45 st svenska Ipswichfans på resa över en långhelg i östra Englands pärla. Eller? Vi kör i grova drag på det här viset:

Fredag: Ankomst. Pub. Säng.

Lördag: Frukost (helst Full English). Därefter traska en runda på stan, morsa på lite folk och hela den biten. Pub (fast i egenskap av företrädare för hela anhopningen blir det en liten sejour i radiostudio en halvtimme eller så först). Match. Firaröl/gravöl beroende på matchutgång. Mingla med lite gamla Ipswichhjältar. Äta middag på indisk restaurang, typ 40 st. Pub.

Söndag: Spela supporterfotboll. Klockan 10am. Herregud. Pub/sjukhus.

Måndag: Guidad tur på träningsanläggningen följt av U21-match på förmiddagen. Pub. Stadium Tour på eftermiddagen. Pub. Grillafton med norska supporters på kvällen. På pub. Det förstår även gemene man att det kan gå hur som helst. Hur - som - helst.

Tisdag: Återhämtning. Pub. Match på kvällen. Pub.

Onsdag: Åka hem. Sannolikt pubfri dag. Helt sjukt.

Kan bli kul det här. Det brukar det bli, så inga worries på något vis. Skulle någon tycka att inlägget överanvänt ordet pub så tycker denna någon fel. Kraftigt underanvänt om man ska använda något beskrivande ord. Man kan säga att vi i stort sett bor på puben under våra vistelser i Ipswich. Det är varmt och skönt, mysigt, mat och dryck finns tillgängligt. Ni fattar ju.

Eventuellt kan det framgent komma ett och annat inlägg med tema Ipswich och Medlemsresa. Eller som vi säger i Dalarna: högst sannolikt.

Inga kommentarer: