2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 24 mars 2013

HALLINDIEHOCKEY - JULGÅRDEN STYLE

Det är inte bara hockeyn som är inne i slutfasen på sin säsong, hallindiehockeyn sjunger också på sista versen av 2012/13. Här är inte heller säsongen över för Julgården.

Lilla Sektionen kör gärna matcherna mellan Leksand och Julgården (har man nån gång kollat sportresultaten kan man kanske lista ut vilket lag han refererar till) nu för tiden. Man kan säga att Julgården är chanslösa i de flesta fighterna. Skulle de göra mål finns oftast giltigt skäl att döma bort målet ifråga. I alla fall om man frågar domaren (=Lilla Sektionen).

Några särskiljande moment i sporten hallindiehockey (det dyker upp nya hela tiden, därav denna uppdatering):

* När som helst blir det paus. Det är givetvis domaren som bestämmer när det är lämpligt att ta paus (se det som en ren sinkadus att Lilla Sektionen och rättskiparen är samma person). Paus i hallindiehockeyn är motsvarigheten till hockeyns power break. Med den skillnaden att när hockeyn tar paus för att visa reklam/dra upp riktlinjerna för det fortsatta spelet i perioden så tar hallindiehockeyspelaren bajspaus.

* Hallindiehockeyliraren har en helt egen teknik när det kommer till att langa iväg ett stenhårt skott, oavsett om det är en handledare, ett drag- eller slagskott. Så snart pucken lämnat klubben kastar man sig huvudstupa rakt in i målet. Bara för att det är coolt.

* Pucken kan inte köpas i färdigt skick utan måste modifieras efter inköp. I korta drag:


  1. Köp en godispuck i Tegera Arena.
  2. Låt den bli lördagsgodis (när det blir lördag).
  3. När innehållet är slukat, sätt på locket och tejpa igen ordentligt.
  4. Spela med den tills den går sönder.
  5. Köp ny, upprepa steg 1-4.
Här finns alla förutsättningar för sportens spridning och nu är det upp till er att missionera. Julgårdare är också välkomna.

Inga kommentarer: