2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 7 mars 2013

CURRENT STATUS - SYSTERSEKTIONEN

Man måste ju beundra en sexåring som bär en katt som om den vore en otymplig möbel. Att katten inte är så imponerad av sexåring leker flyttfirma är en helt annan historia.

I övrigt finns ytterligare potential för höjda ögonbryn när man beaktar det faktum att vederbörande halvdussin år fyllda människa deklarerar att hon minsann inte ska vara med i vare sig Wild Kids eller Amigo Grande. Den där djungelleken trodde jag var attraktiv, men AG kan man ju förstå att hon vill avstå. En förälder och en mor- eller farförälder, varav medbragda förälder ska stå i en discotub och dansa. Sånt kan man ju inte vara med i. Det är vad man kallar väldigt gott omdöme vid relativt låg ålder.

Vad gäller vinteraktiviteter - på tal om djungellekar - åks det skidor utför och på längden, i pulka (mest utför, pulka på längden blir lätt tråkigt) samt skärs det is med skridskor på diverse isplättar. Sånt värmer förstås ett fadershjärta även om avsaknad av hockeyklubba eller dylikt tillhygge sänker betyget något.

Avslutningsvis kan det vara på sin plats att upplysa om att en febersjuk sexåring lätt kan förvandlas till hyperaktiv närapå speedliknande människa med hjälp av en barnalvedon. Överallt hela tiden. Varje sekund, varenda minut. Värre framfart än Ola Selmén i Amigo Grande. Fattar ni då? Speed är bara mellannamnet.

Inga kommentarer: