2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 5 mars 2014

NÅGON BORDE AVGÅ. FAKTISKT.

Hur svårt kan det vara att göra en vettig registreringsskylt? Det beror nog på vem man frågar, kan man tänka. Frågar man Transportstyrelsen (som bloggen lånat bildexempel på registreringsskyltar från för tydliggörande av skyltdjungeln) bör en inte ta för osannolikt att de hävdar att det är fruktansvärt svårt.

Ni har säkert också varit på väg att köra i diket efter att ha sett den nydesignade registreringsskylten.


Någon nyskapande kraft hos myndigheten har omöjliggjort för nasare av märken som ska sitta i mitten att göra märken som ska sitta i mitten. Det får bli ett rackarns långsmalt märke i så fall. Nytt typsnitt är det också. Vad är det frågan om? Det är väl ingen ambulerande fordonsblogg som sitter fastsmetade på våra bilar? Pass på, det blir värre.


Så kallad USA-skylt. Ska tydligen användas på fordon med litet utrymme för registreringsskylt. Eller om man har tänkt att ta bilen till USA över helgen. Sen den här grejen att det står MLB och inte USA verkar ingen ha tänkt på. Konstigt upplägg. Men pass på en gång till, det blir värre.

Den som vill komponera en egen plåt och väljer att kalla den 7TECKEN borde naturligtvis lämna in körkortet på närmaste polisstation. Eventuellt spärras in. Som om inte detta vore nog, pass på för här kommer en värsting.


Ovanstående skylt är klassad som tävlingsskylt. Nu är det ju bara min humbla åsikt, men om den här är ett tävlingsexemplar vill jag inte ens på håll se de andra skyltarna som är med och tävlar. Nästa skylt. Snart är det över, men håll ut och pass på.

Ska vi nu prata tävlingsskyltar borde den rödvita bli tävlingsskyltare. För det krävs det i och för sig att man sysslar med import och export. Håll er borta från det kids, det slutar aldrig väl. Slutligen, pass på så in i bänken för här kommer diamantskylten.

Skulle det nu gå så illa att samtliga prefabricerade skyltar blir stulna eller ramlar av bilen är det helt ok att måla en egen. En kan väl tänka att det är lämpligt att man väljer att skriva samma bokstäver och siffror som på den/de som blivit stulna eller ramlat av. Finge jag välja blir det en sån häringa skylt. Den nya standardskylten ger bara känslan av att någon borde avgå. Eller kanske snarare avregistrera sig själv.

Inga kommentarer: