2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 25 maj 2014

EUROPEISKA KATASTROFRESULTAT

Helgen vecka 21 går till historien som en av de sämsta rent resultatmässigt. Utfall som går att komma över relativt snabbt och som inte har någon större effekt på vår gemensamma framtid i den här världsdelen som vi bor i:

Derby 0 QPR 1. Mammon vann. Trist för en neutral supporter.

Atletico Madrid 1 Real Madrid 4 efter förlängning. Storebror vann till slut, underdoggen förlorade. Kass.

Leyton Orient 5 Rotherham 6 efter straffar. Och Orient ledde med 2-0. Suck.

Imorgon är det måndag och då är fotbollsresultaten glömda men det är också en måndag då Europa vaknar upp till ett parlament med på riktigt skrämmande resultat:

Front National stöds av ungefär en fjärdedel av de franska väljarna och UKIP i Storbritannien är framgångsrika. Tyskland har ett nazistparti som enligt SVTs text-tv väntas få ett mandat i parlamentet. Ett nazistparti. Samtidigt som Gyllene Gryning i Grekland har otäckt stort stöd, det polska högerextrema alternativet sägs ha en företrädare som inte står ut med att se på funktionshindrade personer och i vår omedelbara närhet har vi förutom SD även ett grannland som lyft fram ett främlingsfientligt parti till nästan lika höga siffror som deras franska motsvarighet.

Jag vet ju inte vad ni tycker men själv blir jag ledsen och orolig. Och tänker att stora delar av den europeiska mänskligheten kan avgå med omedelbar verkan. Skämmes Europa.

Inga kommentarer: