2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 2 maj 2014

SAMTIDIGT PÅ FACEBOOK

Vi har alla sett det (utom min kompis Anders som ska bli den siste att skaffa Facebook). Grannen som äter gourmetmat varje dag, gymnasiekompisen som är utomlands varje vecka och den där snubben som du inte riktigt kommer ihåg hur du känner - och dagligen undrar över varför du är kompis med på fejjan - som precis köpte sin femte båt på lika många veckor. Newsflash: de skojar på lattjo.

Grannen Åke (OBS! Ej han som inte kan köra bil enligt gängse normer)
Han lägger ut en bild på den ena smarriga rätten efter den andra. För vanligt folk tar det uppskattningsvis en vecka att koka ihop något dylikt, men inte för Åke. Men det beror inte på att han är norra Europas bästa matlagare. Han är bara en jävel på att samla foton på utomordentligt läckra anrättningar. Sen lägger han ut dem på ansiktsboken och sprättar simultant upp en burk med tonfisk. Lite microvärmd pasta från i förrgår till det. Tackar tackar.

Gymnasiekompisen som har flyttat till Småland
Bilder från påstådda resor till Kroatien, Brasilien, Thailand, Sydafrika, Irland, Kanada, Portugal, Indien, Jordanien och Island. Och då snackar vi mars månad alltså. Egentligen har hen bara varit en sväng till Big Bengt på High Chaparral, två vändor till ICA i Anderstorp plus körde hen av misstag till Linköping (som ju ligger i Östergötland!) pga kunde inte stava till Jönköping. Har de facto varit till både Portugal och Thailand (1992 respektive 2005) men övriga påstådda resmål är bara hittepå.

Snubben du inte riktigt känner igen
Den där jäveln är förmodligen båtförsäljare. Alternativt jordens skickligaste båttjuv. Eller bara sjukligt insnöad på att posta båtfoton. Och lite dum i huvudet (oavsett yrke eller hobby).

Då kommer vi ihåg det här nästa gång någon postar en bild på en sparrisfylld kalvfilé en vanlig onsdag, ett foto påföljande fredag av Taj Mahal fast vederbörande var på Svalbard i förrgår och sist men inte minst ännu ett fotografi på en båtjävel. Då kommer vi ihåg att de bara skojar på lattjolajbans.

Inga kommentarer: